Daniëlle's Voetreflex therapie

Over Daniëlle

Ik ben Daniëlle Mansier geboren in het jaar 1972 in Nieuwdorp. Sinds 2004 heb ik de naam van mijn man toegevoegd en ga ik als Daniëlle Elenbaas-Mansier door het leven. In 2006 mocht ik me voor het eerst moeder noemen want Nienke werd geboren. Haar broertje en zusje Joost en Ilse maakten ons gezin compleet in 2009.

Naast moeder en echtgenote wilde ik me ook graag zelf als persoon ontwikkelen. Mijn interesse in reflexologie is begonnen bij een avondcursus over voetreflexologie in Zierikzee. Dit smaakte naar meer en zo ben ik na diverse workshops in 2019 begonnen aan de opleiding Voetreflexplus bij Total Health.  Per september 2022 mag ik me zelf voetreflexplus therapeut. In het laatste jaar mocht je 3 specialisaties volgen en heb ik zwangerschapsreflexologie,  craniosacraal en reflexologie en rouw en reflexologie gevolgd. Sinds 12 september 2023 heb ik mijn medische basiskennis behaald en is het eventueel mogelijk om geheel of gedeeltelijk uw voetreflexbehandeling vergoed te krijgen van uw ziektekosten verzekering.

Er staan altijd nieuwe cursussen op mijn agenda. Op deze manier kan ik steeds beter cliënten helpen om het zelfherstellend vermogen te activeren.

Helpen doe ik heel graag, helpen loopt als een rode draad door mijn leven.

Gevolgde opleidingen

HBO voetreflexplusopleiding gevolgd bij Total Health
HBO medische basiskennis gevolgd bij Total Health
Woman’s Health van  Hagar Basis (september 2023)
Specialisaties tijdens het laatste jaar van de voetreflexplusopleiding zijn:

  • Craniosacraal
  • Zwangerschap
  • Rouwverwerking